02:55 - 23 јуни, 2024

Ознака : кашлање

Ви ПрепорачувамеЗдравјеИстражувањаСлајдер

5 симптоми кои се припишуваат на загадувањето на воздухот, а всушност се показател на нешто друго

Васко Спасоски
Загадувањето на воздухот е секојдневно застапена тема, а докторите апелираат да правиме сè што е потребно за да ги заштитиме дишните органи и да обрнеме...
Здравје

Повреди кои може да ги предизвика долгото кашлање

Igor
Кашлањето е рефлекс на телото благодарение на кој го исфрламе од дишните патишта она што нè надразнува. Но, ако кашлицата трае подолго од три недели...