Tag : повреди

Здравје

Повреди кои може да ги предизвика долгото кашлање

Igor
Кашлањето е рефлекс на телото благодарение на кој го исфрламе од дишните патишта она што нè надразнува. Но, ако кашлицата трае подолго од три недели...
MacedonianAlbanianBulgarianSerbian