Ознака : кама сутра

Лајфстајл

ЕКСПЛОЗИВНО УЖИВАЊЕ: Кама сутра совети што не се однесуваат на пози и техники

Igor
Кога ќе се спомне Кама сутра, многумина помислуваат на илустрирана збирка со сексуални пози и упатства како да се изведат. Но, како учење, Кама сутра...