Ознака : кајмак

Гастро марифети

Бухтла со сирење и кајмак мека како памук

Igor
Колку пати од нешто што е слатко сте помислиле дека е солено или обратно… За подготовка на памук мека бухтла со сирење и кајмак потребно...