Ознака : мека

Секојдневие

Не постои толку мека перница како мирната и чиста совест: Француски цитати кои погодуваат во самата суштина на животот!

Еспресо
Овие мудри зборови за животот, љубовта и среќата не учат на она што навистина е важно за животот… уживајте во нив, можеби ќе ви ги...
Гастро марифети

Бухтла со сирење и кајмак мека како памук

Igor
Колку пати од нешто што е слатко сте помислиле дека е солено или обратно… За подготовка на памук мека бухтла со сирење и кајмак потребно...