Ознака : интелегенција

Секојдневие

Ова е новата Рубикова коцка: Играчка која ќе ја сложат само најпаметните (ВИДЕО)

Еспресо
Лавос бол (Lavos Ball) е новата Рубикова коцка. Поточно, станува збор за нова тродимензионална играчка во форма на топка, која помага во развојот на пространиот...
Секојдневие

Најмладиот член на Менса има 3 години и IQ 142! (ФОТО)

Еспресо
За да пристапите во Менса, треба да имате IQ во горните 2% од популацијата, а малиот Британец има IQ 142. Резултат од 145 и повеќе...