Ознака : фала

Секојдневие

Измијте ја вашата коса со јаболков оцет веднаш! Ќе ни кажете фала за овој трик!

Igor
Органскиот јаболков оцет е одличен за косата и кожата на главата. Тој ја чисти косата и ѝ дава волумен и сјај, додека истовремено го спречува...