36.8 C
Скопје
17:06 - 18 јуни, 2024

Ознака : Долно Соње

Ви ПрепорачувамеДестинации и ДегустацииИнтервјуПатувањаСлајдер

Селска идила: Американка во Долно Соње

Горан Величковски
Дајана Нешовска 33 години живее во Чикаго. Во 2008 година сосема случајно дошла во скопското село Долно Соње и оттогаш трае таа љубов на прв...
Питоми и дивиСлајдер

ВИДЕО: КУМА ЛИСКА ВО КОМШИИ НА ГОСТИ

Мими Стојановска
Последнава деценија интензивно се градат индивидуални стамбени објекти во Горно и Долно Соње. Пределот, за оние кои не го посетиле, е еден од најубавите во...