30.8 C
Скопје
13:51 - 10 август, 2022

Ознака : дно

Ви препорачуваме на СП Видео Животни Приказни Слајдер

(ВИДЕО) ЕДЕН МОМЕНТ СИ НА ВРВОТ, ДРУГИОТ – НА ДНО: Животната приказна на бездомникот Таир Даут

Кате Божиновска
Некогаш успешен човек со свој бизнис, денес бездомник. Животната приказна на Таир  Даут  е полна со падови и животни грешки, кои го научиле на потежок начин...