10.8 C
Скопје
21:27 - 28 февруари, 2024

Ознака : церебрална парализа

Ви препорачуваме на СПЖивотни ПриказниСлајдер

(ФОТО) ПОТРЕСНА ПРИКАЗНА НА СКОПЈАНКАТА МАРГА: Доказ на мојата упорност е можноста да одам сама со автобус и да преминам улица!

Кате Божиновска
Марга Велеска од Скопје е девојка која при породувањето поради лекарска грешка има церебрала парализа. – На само една година започнале моите здравствени проблеми како...