14:25 - 19 април, 2024

Ознака : бронхит

Здравје

Народен лек против кашлица, бронхит и ларингит

Igor
Овој напиток може да ја излечи дури и најкомплицираната кашлица, која не успева да ја излечи современата медицина. 1. За подготовка на напитокот треба прво...
Здравје

Како најлесно да закрепнете од бронхит?

Igor
Бронхитот е клиничка слика која најчесто треба да се лечи со антибиотик и комбинација од други лекарства препишани од лекар или специјалист. Но, како и...