Tag : Ангела Маслов

Живот

Како да се од бајките: Запознајте ја мама Ангела и слатката Миа – најубавите Македонки на Алјаска (ФОТО)

Васко Спасоски
Велат дека Македонците ги има на секој агол од земјината топка. И тоа е вистина. Речиси да не постои место во светот каде не живее...