Ознака : светло

Сцена

Зошто најмоќните жени во светот за Велигден носеа иста боја: Што порачува пастелно сината боја?

Igor
Оваа боја е симбол за мудрост, разбирање и посветеност, но и сериозност и побожност… Минатиот викенд ширум светот се обележа прославата на католичкиот Велигден. Според...