Ознака : седење

Здравје

Останете здрави, дури и ако премногу часови ги работите седејќи

Igor
Седењето е еден од најголемите непријатели на здравото човечко тело, но не е проблем што е нерешлив. Голем број луѓе страдаат од најразлични нарушувања, а...