Tag : опсесивно

Сцена Хороскоп

Ова се најљубоморните хороскопски знаци

Igor
Љубомората во секоја врска е нормална појава, но само кога е во граници на нормалата. Интензитетот на љубомората се разликува од човек до човек, но...
MacedonianAlbanianBulgarianSerbian