Ознака : мекдоналдс

Секојдневие

Во домашни услови направила ист производ како од Мекдоналдс (ВИДЕО)

Еспресо
Интернет публиката целосно збудале по овој начин на подготовка… Постојат многу начини за подготвување на поширани јајца, но само еден води до вкусот на оние...