Ознака : кејџ

Лајфстајл Филм и ТВ

Николас Кејџ прифати да се глуми себеси во филмот Николас Кејџ

Igor
Николас Кејџ прифати да се глуми себеси во новиот филм кој ќе ја прикаже приказната за очајничките обиди на актерот да добие улога во филм...