21.8 C
Скопје
00:50 - 18 јуни, 2024

Ознака : кампањата

Здрави навики

Гучи има нова мејкап линија и кампања: СОВРШЕНСТВОТО Е ДОСАДНО!

Igor
Совршенството е досадно, сигурно би кажала Бети Дејвид, и оваа реченица најдобро би можела да ја опише новата кампања на Гучи за кармини. Креативниот директор,...