36.8 C
Скопје
16:46 - 18 јуни, 2024

Ознака : јакупица

Ви препорачуваме на СПЕспресоЖенски печатЗдрави навикиЗдравјеСлајдер

(РЕЦЕПТ) ОД ПАДИНИТЕ НА ЈАКУПИЦА: Тања ни го открива еликсирот на младоста на нашите претци – Водника или овошна туршија

Ј.К.Д
Водника е еден од најстарите здрави пијалоци на нашите предци. Се прави од диво овошје односно од диви шумски плодови, ни открива Тања Благоевиќ, производителка...
Ви препорачуваме на СПЖивотни ПриказниСлајдер

(ФОТО) На падините под Јакупица со Тања Благоевиќ: Како деца ни се и козите, билките, змиите, ластовичките…

Јасмина Кантарџиева Димков
Пред десет години новинарката Тања Благоевиќ одлучила да ги остави лошите навики и да започне сосема нов живот на падините на Јакупица. Денес е сигурна...
ЕспресоЖенски печатСлајдер

На падините под Јакупица со Тања Благоевиќ: Избрав да бидам чудо, како деца ни се и козите, билките, змиите, ластовичките…

Јасмина Кантарџиева Димков
Пред десет години новинарката Тања Благоевиќ одлучила да ги остави лошите навики и да започне сосема нов живот на падините на Јакупица. Денес е сигурна...