17.8 C
Скопје
05:56 - 20 мај, 2024

Ознака : Тања Благоевиќ

Ви препорачуваме на СПЖивотни ПриказниСлајдер

(ФОТО) На падините под Јакупица со Тања Благоевиќ: Како деца ни се и козите, билките, змиите, ластовичките…

Јасмина Кантарџиева Димков
Пред десет години новинарката Тања Благоевиќ одлучила да ги остави лошите навики и да започне сосема нов живот на падините на Јакупица. Денес е сигурна...
ЕспресоЖенски печатСлајдер

На падините под Јакупица со Тања Благоевиќ: Избрав да бидам чудо, како деца ни се и козите, билките, змиите, ластовичките…

Јасмина Кантарџиева Димков
Пред десет години новинарката Тања Благоевиќ одлучила да ги остави лошите навики и да започне сосема нов живот на падините на Јакупица. Денес е сигурна...