10.8 C
Скопје
20:31 - 28 февруари, 2024

Ознака : глупави совети

Женски печатСекојдневиеСлајдер

5 најглупави совети за секс што сме ги слушнале досега

Мими Стојановска
Тие се навреда за достоинството, бесмислени, а во некои случаи завршуваат дури и со физичка повреда! Ултимативната Библија за женското сексуално ослободување и будење во...