Tag : експеримент

Забава Останатo

Реакцијата на овие бездомници ќе ве остави без зборови (ВИДЕО)

Слободен Печат
Многу луѓе се среќни што имаат кров над глава и не мора да се справуваат со тој проблем, но за жал исто така има огромен...