Ознака : зголемено

Здрави навики

Kупила кремa за лице во аптека и веќе два месеци е во болницата!

Igor
Една жена од Калифорнија е хоспитализирана во полукоматозна состојба откако употребила кремa за лице од Мексико којa бил натопенa во токсичен метил-жива. Нејзиниот син изјавил...