Ознака : себичен

Лајфстајл

Знаци кои јасно покажуваат дека вашиот партнер е себичен во сексот

Igor
Себичните луѓе неретко се себични и во сексот. Ако имате таков партнер, тогаш збогувајте се со оргазмите. Не се сите луѓе добри во креветот. Некои...