Ознака : сарказам

Сцена Хороскоп

Дознајте кој хороскопски знак е КРАЛ НА САРКАЗМОТ, а кој најдобро имитира

Igor
Припадниците на водената група хороскопски знаци го користат хуморот за да можат да излезат на крај со нестабилните емоции, дури и кога срцето им се...