Ознака : Милиграм

Лајфстајл

„Црна кутија“ конечно е тука: Милиграм има нова, „заразна“ балада!

Васко Спасоски
„Црна кутија“ е насловот на новата, втора по ред балада која ја изведува новиот пејач на Милиграм, Ади Шоше. После „Каротида“ за „Црна кутија“ Александар...