27.8 C
Скопје
15:48 - 6 јуни, 2023

Ознака : масни наслаги

Здрави навики Здравје Слајдер

Со ре­дов­но пиење јогурт се на­ма­лу­ва мож­нос­та за скла­ди­ра­ње на мас­ти­те во те­ло­то

Еспресо
Од­ре­де­ни ви­до­ви хра­на му пра­ќа­ат нај­раз­лич­ни сигна­ли на ор­га­низ­мот, кои има­ат за цел да пре­диз­ви­ка­ат заб­р­за­на или, пак, за­ба­ве­на ра­бо­та на ди­гес­тив­ни­от сис­тем во за­вис­ност...
Здравје Слајдер

Зошто се формираат масни наслаги на телото и колку се опасни за здравјето?

Еспресо
Телесните масти се таложат главно на подрачјето на стомакот, на градите, на бутовите и на задникот. Примарната причина за формирањето на масните наслаги е погрешната...
Ви Препорачуваме Здрави навики Здравје Слајдер

За да се ослободите од масните наслаги, ВНИМАВАЈТЕ ШТО ЈАДЕТЕ!

Еспресо
Телесните масти се таложат главно на подрачјето на стомакот, на градите, на бутовите и на задникот. Примарната причина за формирањето на масните наслаги е погрешната...
Здрави навики Здравје Слајдер

12 ПРАВИЛА ЗА СОГОРУВАЊЕ НА МАСНИ НАСЛАГИ: Проверено делуваат!

еспресо
Јасно е дека ни бил потребен долг период за да наталожиме масни наслаги на телото. Тие никогаш не се појавуваат со едно-две прејадувања, како што...