Ознака : лични

Сцена Хороскоп

2 хороскопски знаци на кои им претстои опасност да бидат ограбени

Igor
Овие 2 хороскопски знаци оваа недела се наоѓаат во голема опасност според поставеноста на ѕвездите, односно можат да бидат ограбени. Погледнете кои два хороскопски знаци...