18.8 C
Скопје
08:31 - 25 мај, 2024

Ознака : лебот

Дестинации и Дегустации

Трик од искусните: Еве како да ја сочувате свежината на лебот

Еспресо
Во текот на пандемијата на коронавирусот, луѓето на сите начини се обидуваат да ја зачуваат свежината на храната колку што е можно подолго за да...
Дестинации и Дегустации

Ле­бот ни­ко­гаш не ос­та­вај­те го да стои во ќесе

Igor
Ре­чи­си си­те луѓе, пред да го ста­ват ле­бот во ор­ман­че­то за чу­ва­ње леб во куј­ната, ле­бот, во обид да му ја зад­ржат све­жи­на­та и да...