Ознака : кажеме

Лајфстајл

Зошто никогаш не привлекувате добри мажи? Ние ќе ви ја кажеме вистината!

Igor
Најголемиот проблем во модерните врски е еднаквоста. Сакаме сe да биде фер и праведно. Кога се караме, попрво би одбрале да бидеме во право отколку...