Ознака : јакни

Ви Препорачуваме

Овие јакни ќе ги носиме напролет: Модели од кои застанува здивот!

Васко Спасоски
Сезоната пролет/лето 2020 нуди еден куп разновидни модели кога станува збор за јакните. Некои се инспирирани од модата во 90-тите, а некои се женствени модели...