Ознака : испукана

Секојдневие

Црниот чај е прва помош за безживотната коса

Igor
Се почесто можеме да сретнеме луѓе кои во својата утринска рутина воведуваат чај, бидејќи имаат чувство дека ги враќа во живот. Доколку не сте меѓу...