22.8 C
Скопје
19:54 - 14 април, 2024

Ознака : бричење

Uncategorized

Интересни трикови – За што се можете да ја употребите пената за бричење?

Igor
Освен за козметички цели, пената за бричење можете да ја искористите и за чистење на некои предмети, а со неа можете дури и да решите...