18:28 - 20 април, 2024

Ознака : упорни

Секојдневие

Само бидете упорни: Домашен пилинг од кафе кој гарантирано го елиминира целулитот!

Igor
Да, целулит имаат и најдобрите од нас, и да, ниту моделите не се имуни. Но, ние имаме неколку супер трикови кои ќе ви помогнат да...