14.8 C
Скопје
06:13 - 22 мај, 2024

Ознака : точки копчиња

Народ гледаСлајдер

ДОКОЛКУ САКАТЕ ДА ПРИВЛЕЧЕТЕ СРЕЌА И ПАРИ, ЗАДОЛЖИТЕЛНО КУПЕТЕ ЕДНО ПАРЧЕ ОБЛЕКА СО ТОЧКИ: Ќе биде уште подобро ако го облечете наопаку!

М.Р.
Кога станува збор за облекувањето и облеката, кај нас важат многу народни верувања. Интересните толкувања дури ќе убедат некои луѓе да ги остават работите како...