Ознака : сјајна

Здрави навики

Рецепт за осветлување на косата: Освен поубава боја, ќе добиете и свилена и сјајна коса

Igor
Косата може да се бои со природни препарати кои освен што ќе ја осветлат вашата коса имаат и важна улога во негата на косата. Дали...