Ознака : петнаесет

Секојдневие

Домашен трик кој ќе ви ги избрише темните кругови околу очите за само 15 минути (РЕЦЕПТ)

Igor
Имате проблем со темни кругови околу очите? Еве што да направите… Со цел полесно да се справувате со нив, почнете да пиете повеќе вода и...