14.8 C
Скопје
06:28 - 22 мај, 2024

Ознака : леб и рози

Женски печатКолумниЛајфстајлСекојдневиеСлајдерЧудесни жени

КОЛУМНА НА ДАНИЕЛА АНТОНОВСКА: Леб и рози, среќен ли е 8 Март?

,,Леб и рози“- филм од 2000 година во кој е прикажана борбата за подобрување на работните услови и правото на синдикално организирање на слабо платените хигиеничарки/ри...