24.8 C
Скопје
04:09 - 23 јуни, 2024

Ознака : кинеска астрологија

АстроМала астро школаСлајдер

КИНЕСКА АСТРОЛОГИЈА КОЈА СЕ ТЕМЕЛИ НА БЕНКИТЕ НА ВАШЕТО ТЕЛО: Што ве очекува во иднина ако имате бенка на очните капаци, над усните, на грбот…

М.Р.
Бенките се мапа на нашата личност и показател на иднината, тврдат кинеските астролози. Симон Вонг составил „Краток водич за бенки“ наведувајќи во него што претставуваат...