Ознака : Кико

Наши Фаци Слајдер Сцена

ФОТО | Се сеќавате на овој македонски пејач? Даде една „несреќна“ изјава и се повлече од естрадата – погледнете како изгледа сега!

Васко Спасоски
Се сеќавате на младото момче Христијан Тодороски од Прилеп кое пред неколку години за првпат се појави на првиот и единствениот македонски „Идол“? Христијан или...