Ознака : кауч

Секојдневие

Купил кауч за 70 долари, но тоа што го пронашол во него го шокирало! (ВИДЕО)

Еспресо
Кога Хауард Кирби од Мичиген купил кауч, воопшто не се надевал на тоа што го нашол внатре. Кирби купил кауч од непрофитната организација „Habitat for...