Ознака : фаза

Лајфстајл

СЕ ПРЕПОЗНАВТЕ ЛИ? Избрзани одлуки кои жените ги прават по раскинување

Igor
Сите знаеме дека нема совршена формула за преболување на раскинувањето, ниту за мажите, ниту за жените. Исто така, наглата промена предизвикува да сакаме и самите...