24.8 C
Скопје
15:14 - 30 мај, 2024

Ознака : екран

Наши ФациСлајдерСцена

(ФОТО) ИГОР ЏАМБАЗОВ со НОСТАЛГИЧНА ОБЈАВА од која произлезе песна: Си бев шеќерче јас, првенец на АЦО и АНЧЕ. Па бев Трајче на коњ!

М.Р.
Игор Џамбазов на социјалните мрежи често споделува убави приказни обременети од носталгија, со кои може да се поврземе скоро сите. Што се однесува до почетоците...