32.8 C
Скопје
19:34 - 22 јули, 2024

Ознака : 32 години

Секојдневие

ФОТО: Има 32 години и 11 деца, а сега повторно е бремена – Мојот живот не е хаос, би сакала да добијам тројка!

Еспресо
Додека другите ја осудуваат поради преголемиот број на деца, таа се надева дека ќе дојде до бројката од петнаесет деца. Мајката на единаесет деца не...