14:59 - 19 април, 2024

Ознака : зен

ЛајфстајлСекојдневиеСлајдер

МОЌНИ БУДИСТИЧКИ ЛЕКЦИИ КОИ ЌЕ ГО ПРОМЕНАТ ВАШИОТ ЖИВОТ ОД КОРЕН: Гаранција за среќен живот!

И. Т.
Познатиот инструктор по медитација Роберт Пајпер кога имал 18 години доживеал сериозни животни неволји. Здравјето му било нарушено, а поради тоа секако, страдала и неговата...