14:37 - 19 април, 2024

Ознака : заведува

Секојдневие

Викторија Бекам заведува на насловната на „Вог“: Голо рамо, подигнат фустан… (ФОТО)

Еспресо
Откако престана да биде членка на познатата група „Спајс Грлс“, Викторија Бекам се посвети на градењето на сериозна дизајнерска кариера. Во нејзиниот стил секогаш преовладува...