10.8 C
Скопје
01:22 - 15 април, 2024

Ознака : задоволена

Лајфстајл

Колку долго треба да трае сексот за жената да биде тотално задоволена?

Igor
Истражувањата докажаа дека просечното траење на сексот е помеѓу 5.5 и 7.5 минути. Но, дали тоа е доволно за жената максимално да ужива во сексот?...