18.8 C
Скопје
21:14 - 15 април, 2024

Ознака : вежбаме

Ви препорачуваме на СПЗдрави навикиЗдравјеСлајдер

(ФОТО) ВЕЖБАМЕ СО ЕЛЕНА МИРЧЕСКА: Hip thrust и вежби за раце

Ј.К.Д
Фитнес инструкторката Елена Мирческа подговтви нов сет вежби за читателите на Еспресо. – Мотивацијата е важна, сè друго е изговор!, вели Елена. Елена денес ви...
Здрави навикиЗдравјеСлајдер

(ФОТО) ВЕЖБАМЕ СО ЕЛЕНА МИРЧЕСКА: Варијација на висок планк и стомачни вежби со седење

Ј.К.Д
Фитнес инструкторката Елена Мирческа подговтви нов сет вежби за читателите на Еспресо. Мотивацијата е важна, сè друго е изговор!, вели Елена. Елена денес ви предлага...