24.8 C
Скопје
13:33 - 13 август, 2022

Ознака : тероризам

Ви Препорачуваме Еспресо Слајдер

Белорусија воведува смртна казна за оние кои подготвуваат акти на тероризам

Еспресо
Претседателот Лукашенко потпиша амандмани на Кривичниот законик. Белорускиот претседател Александар Лукашенко потпиша амандмани на Кривичниот законик со кои се предвидува смртна казна за оние кои...