Tag : супермесечина

Живот

Погледнете вечерва во небото: На него ќе засјае Супермесечина (ВИДЕО)

Еспресо
Вечерва на небото ќе засјае третата полна Месечина во 2020 година, а воедно и првата Супермесечина годинава. Кога Месечината е во ваква позиција изгледа дека...